Herregårdskage I

Herregårdskage I, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kager i formRet : Kager i form - Bradepandekage

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
250 g.smør
300 g.sukker
3 æggeblommer
400 g.rent bagemel
1 tsk.bagepulver
2.5 dl.mælk
 
3 æggehvider
250 g.florsukker
125 g.kokosmel
 
Opskrift:
smørret blødgøres (konsistens som marionnaise) og røres godt sammen med sukkeret. Derefter røres æggeblommerne i. Melet, hvori bagepulveret er sigtet, samt mælken tilsættes. Det hele røres godt sammen. Dejen fordeles i en smurt braddepande. Bages midt i ovnen ved 200 grader i ca. 15 min. Ovnen skal have den rette temperatur fra starten. Derefter smøres pyntemassen straks på. Bages færdig ved 150 grader i ca. 20 min.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (6 stemmer)

Opskriften er vist 21290 gange,
og udskrevet 535 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Caroline  -  0000-00-00 00:00:00
Det er måske værd at nævne, at æggehviderne selvfølgelig skal piskes stive inden flormelis og kokosmel vendes i...