hakket oksekød max. 6% 600 g. hakket oksekød max. 6%
8-12
kartofler 8-12 kartofler
Spray af god olie Spray af god olie
400
g.
ekstra fine ærter 400 g. ekstra fine ærter
Citron mayonnaise: Citron mayonnaise:
200
g.
fromage frais 200 g. fromage frais
2
spsk.
rapsolie 2 spsk. rapsolie
Citronsaft Citronsaft
Lyst rørsukker Lyst rørsukker
Havsalt Havsalt
friskkværnet sort peber friskkværnet sort peber
Opskrift:
Oksekødet formes til bøffer, som krydres med salt og peber og steges enten i ovn ved 190 grader i 10 - 15 min. eller på en pande med en god belægning.
Kartoflerne skylles og skæres ud i tykke stave.
Kartoflerne vendes i en stor skål med salt og peber og sprayes med olie og bages i ovnen ved 190 - 200 grader i ca. 25 - 30 min., alt efter tykkelsen.
Ærterne saltes let og dampes ganske kort tid.
Fromage frais røres med rapsolie og smages til med salt, peber, citron og sukker.
Brøndkarse kan serveres hertil.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(29 stemmer)
Opskriften er vist 41399 gange, og udskrevet 609 gange.
Kommentarer
Rita levin - 2017-12-05 16:39:58 Det skal væren hjemmerørt mayanaise og ikke fromage frais oilie puh ha
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider