Chokolademousse uden sukker (Diabetes)
Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade Indsendt : Red : |
|
|
Chokoladen brækkes i mindre stykker og kommes i en tykbundet gryde sammen med vandet.
Smeltes ved svag varme og røres forsigtigt sammen til en jævn masse.
Chokoladen afkøles lidt, og æggeblommerne røres i.
Hviderne piskes stive og vendes i.
Desserten hældes i glas eller portionsglas og stilles i køleskab nogle timer.
Pyntes med flødeskum. |
|
Opskriften er vist 37486 gange,
og udskrevet 607 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Twister - 2014-02-22 14:23:29 kan man bruge chokolade uden sukker? mig - 2011-12-30 09:16:30 kan man bruge appelsin istedet for vand Karinahs - 2011-11-07 15:45:26 Hvis denne iøvrigt udmærkede opskrift skal serveres for diabetikere, så er det langt sundere for dem at lave den af 70% chokolade frem for sukkerfri chokolade. Den er nemlig sødet med sødestoffer, der i blodet omdannes til sukkeralkohol, som er endnu værre for dem end almindeligt sukker. En tommelfingerregel: Slutter sødestoffet på "ol", så lad varen ligge!!! Og lidt sukker skal de faktisk have hver dag. Christina - 2010-12-28 17:38:48 Mon ikke der bare menes at der ikke er tilsat sukker? -og altså ikke at chokoladen skal være sukkerfri Per - 2009-10-07 11:44:41 Der bør nok bruges pasteuriserede blommer anonym - 2009-09-18 08:53:48 kan der ikke være risiko for salmonella i æggene når de røres i rå?kan man ikke røre piskefløden sammen med massen istedet for? kh ida Line - 2009-09-15 21:17:10 Det giver jo ikke helt mening........der findes ikke ret meget chokolade uden sukker, selv over 70%. Men jeg vil da prøve at lave den med belgisk sukkerfri mørk chokolade og se om den bliver ok alligevel. Mærket er cavalier. Nikolai - 2007-03-28 14:21:13 Min kæreste elskede bare moussen, jeg siger ikke var der skete der efter, jeg takker bare :b Lone Jørner - 2005-01-01 01:01:01 Rigtig god. Bruges som sukkerfri, når chkoladen har et kakaoindhold på over 70%. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne