Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Chokolademousse uden sukker

Chokolademousse uden sukker, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
60 g.mørk chokolade
1-2 spsk.vand
2 æg
 
1 dl.piskefløde til pynt
 


Opskrift:

Chokoladen brækkes i mindre stykker og kommes i en tykbundet gryde sammen med vandet. Smeltes ved svag varme og røres forsigtigt sammen til en jævn masse. Chokoladen afkøles lidt, og æggeblommerne røres i. Hviderne piskes stive og vendes i. Desserten hældes i glas eller portionsglas og stilles i køleskab nogle timer.

Pyntes med flødeskum.




Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Chokolademousse



karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (12 stemmer)

Opskriften er vist 29730 gange,
og udskrevet 499 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Twister  -  2014-02-22 14:23:29
kan man bruge chokolade uden sukker?


mig  -  2011-12-30 09:16:30
kan man bruge appelsin istedet for vand


Karinahs  -  2011-11-07 15:45:26
Hvis denne iøvrigt udmærkede opskrift skal serveres for diabetikere, så er det langt sundere for dem at lave den af 70% chokolade frem for sukkerfri chokolade. Den er nemlig sødet med sødestoffer, der i blodet omdannes til sukkeralkohol, som er endnu værre for dem end almindeligt sukker. En tommelfingerregel: Slutter sødestoffet på "ol", så lad varen ligge!!! Og lidt sukker skal de faktisk have hver dag.


Christina  -  2010-12-28 17:38:48
Mon ikke der bare menes at der ikke er tilsat sukker? -og altså ikke at chokoladen skal være sukkerfri


Per  -  2009-10-07 11:44:41
Der bør nok bruges pasteuriserede blommer


  -  2009-09-18 08:53:48
kan der ikke være risiko for salmonella i æggene når de røres i rå?kan man ikke røre piskefløden sammen med massen istedet for? kh ida


Line  -  2009-09-15 21:17:10
Det giver jo ikke helt mening........der findes ikke ret meget chokolade uden sukker, selv over 70%. Men jeg vil da prøve at lave den med belgisk sukkerfri mørk chokolade og se om den bliver ok alligevel. Mærket er cavalier.


Nikolai  -  2007-03-28 14:21:13
Min kæreste elskede bare moussen, jeg siger ikke var der skete der efter, jeg takker bare :b


Lone Jørner  -  0000-00-00 00:00:00
Rigtig god. Bruges som sukkerfri, når chkoladen har et kakaoindhold på over 70%.