| |
|
Stuvede porrer
Stuvede porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
400 | g. | porrer 400 g. porrer | 3 | dl. | vand3 dl. vand | ¾ | tsk. | salt¾ tsk. salt | 15 | g. | blødgjort smør eller margarine15 g. blødgjort smør eller margarine | 20 | g. | mel20 g. mel | | | hakket persille hakket persille | | | |
| |
Porrerne renses, skæres i skiver og koges, ca. 20 minutter.
Rør fedtstof og mel sammen. Rør smørbolle i porrerne og rør til den er opløst.
Kog stuvningen 5 minutter. Smag til med salt. Drys persille over.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3
(10 stemmer)
Opskriften er vist 41646 gange, og udskrevet 645 gange.
| |
|
|
Kommentarer
- 2018-02-12 19:02:50 Vi spiser altid stuvet porrer uden kartofler, som et måltid, med karbonader eller medister pølse, hammer lækkert
Frida Larsen
Per Mortensen - 2017-10-09 10:24:58 Smager godt til kødboller og så med franskbrød el. lign. til
- 2008-09-14 15:15:02 smager rigtig godt.. især med frikadeller og kartofler. kan også spises med fx karbonader.
Sulle - 0000-00-00 00:00:00 Hvad kan man spise til??
|
|