Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Stuvede porrer

Stuvede porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Porre

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
400 g.porrer
3 dl.vand
¾ tsk.salt
15 g.blødgjort smør eller margarine
20 g.mel
 hakket persille
 


Opskrift:

Porrerne renses, skæres i skiver og koges, ca. 20 minutter.

Rør fedtstof og mel sammen. Rør smørbolle i porrerne og rør til den er opløst.

Kog stuvningen 5 minutter. Smag til med salt. Drys persille over.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (10 stemmer)

Opskriften er vist 38237 gange,
og udskrevet 595 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2018-02-12 19:02:50
Vi spiser altid stuvet porrer uden kartofler, som et måltid, med karbonader eller medister pølse, hammer lækkert Frida Larsen


Per Mortensen  -  2017-10-09 10:24:58
Smager godt til kødboller og så med franskbrød el. lign. til


  -  2008-09-14 15:15:02
smager rigtig godt.. især med frikadeller og kartofler. kan også spises med fx karbonader.


Sulle  -  0000-00-00 00:00:00
Hvad kan man spise til??