Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grillede kyllingefileter i appelsin med lynbagte cherrytomater og pinjekerner

Grillede kyllingefileter i appelsin med lynbagte cherrytomater og pinjekerner, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Bilka

Indsendt :





Ingredienser:
400 g.kikærter
200 g.cherry tomater
1 fedhvidløg.
1/2 dl.hvid balsamico
1 dl.god olivenolie
50 g.ristede pinjekerner
2 hjertesalat hoveder
50 g.rosiner gerne lyse
1 lilleløg
1/2 dl.bredbladet persille
 citronsaft
 salt
 peber
 sukker
 saft og skal af 2 ubehandlede appelsiner
1/2 dl.sød soja
1 frisk chili
1 fedhvidløg
 frisk timian
 olie
4 kyllingefileter
 


Opskrift:

Udblød kikærterne natten over og kog dem med lidt salt, indtil de er helt møre. Del cherrytomaterne i to. Hak hvidløget fint og vend det med hvid balsamico, olivenolie, lidt sukker og salt. Kom tomaterne i et ildfast fad med skærefladen opad og fordel marinaden over tomaterne. Kom tomaterne i ovnen ved 150° ca. 1 time, eller indtil de er blevet 1/3 mindre. Rist pinjekernerne til de er gyldne og krydr med salt. Pluk hjertesalaten i hele blade. Vend forsigtigt de afkølede tomater med kikærter, pinjekerner, rosiner, finthakket løg, hakket persille og hjertesalat. Smag til med citronsaft, salt og friskkværnet peber.

Kog appelsinsaft, -skal og soya ind til det halve. Tilsæt chili, hvidløg og timian. Afkøl lagen og kom lidt olie i. Flæk kyllingefileterne til 2 stykker. Mariner dem i lagen i mindst 4 timer. Grill kyllingefileterne ved høj varme i ca. 2 min. på hver side. Pensl dem med marinaden under stegningen. Skær fileterne ud i skiver og server.

Tips:

Man kan bruge kikærter fra dåse med et udmærket resultat. De bagte tomater smager også dejligt på ristet brød med lidt gedeost.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (3 stemmer)

Opskriften er vist 25676 gange,
og udskrevet 612 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu