Japansk kartoffelsalat

Japansk kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

SalaterRet : Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
1000 g.store melede kartofler
450 g.gulerødder
400 g.agurk
1 løg
1.5 spsk.groft salt
5 dl.kvark 1%
100 g.mayonnaise
1 spsk.wasabi
1 tsk.groft salt
 peber
 
Opskrift:
Skræl kartofler og gulerødder. Skær dem i mindre stykker og kog dem ved svag varme og under låg - til de er møre.

Skær agurk og løg i skiver og salt dem i ca. ½ time. Skyl dem godt og pres dem fri for væde i et klæde. Mos kartofler og gulerødder groft med en gaffel og bland dem sammen med agurk, løg, kvark og de øvrige ingredienser. Smag til.

Kugl den japanske kartoffelsalat op og server den sammen med tomater, salat og sød chilidressing.

Tips:

Kilde:
Kok og restauratør Jens Rahbek Hansen, Restaurant Tagaki





karakterer:
Opskriften er vist 14782 gange,
og udskrevet 146 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
smager virkelig dejligt. Jeg har serveret den for mange nu og alle syntes det er lækkert.