store melede kartofler 1000 g. store melede kartofler
450
g.
gulerødder450 g. gulerødder
400
g.
agurk400 g. agurk
1
løg 1 løg
1.5
spsk.
groft salt 1.5 spsk. groft salt
5
dl.
kvark 1% 5 dl. kvark 1%
100
g.
mayonnaise 100 g. mayonnaise
1
spsk.
wasabi 1 spsk. wasabi
1
tsk.
groft salt 1 tsk. groft salt
peber peber
Opskrift:
Skræl kartofler og gulerødder. Skær dem i mindre stykker og kog dem ved svag varme og under låg - til de er møre.
Skær agurk og løg i skiver og salt dem i ca. ½ time. Skyl dem godt og pres dem fri for væde i et klæde. Mos kartofler og gulerødder groft med en gaffel og bland dem sammen med agurk, løg, kvark og de øvrige ingredienser. Smag til.
Kugl den japanske kartoffelsalat op og server den sammen med tomater, salat og sød chilidressing.
Tips:
Kilde:
Kok og restauratør Jens Rahbek Hansen, Restaurant Tagaki
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10718 gange, og udskrevet 118 gange.
Kommentarer
RJ - 0000-00-00 00:00:00 smager virkelig dejligt. Jeg har serveret den for mange nu og alle syntes det er lækkert.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider