Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Japansk kartoffelsalat

Japansk kartoffelsalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Salat - SalaterRet : Salat - Salater - Kartoffelsalat

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1000 g.store melede kartofler
450 g.gulerødder
400 g.agurk
1 løg
1.5 spsk.groft salt
5 dl.kvark 1%
100 g.mayonnaise
1 spsk.wasabi
1 tsk.groft salt
 peber
 


Opskrift:

Skræl kartofler og gulerødder. Skær dem i mindre stykker og kog dem ved svag varme og under låg - til de er møre.

Skær agurk og løg i skiver og salt dem i ca. ½ time. Skyl dem godt og pres dem fri for væde i et klæde. Mos kartofler og gulerødder groft med en gaffel og bland dem sammen med agurk, løg, kvark og de øvrige ingredienser. Smag til.

Kugl den japanske kartoffelsalat op og server den sammen med tomater, salat og sød chilidressing.

Tips:

Kilde:
Kok og restauratør Jens Rahbek Hansen, Restaurant Tagaki




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9288 gange,
og udskrevet 88 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

RJ  -  0000-00-00 00:00:00
smager virkelig dejligt. Jeg har serveret den for mange nu og alle syntes det er lækkert.