Kommentarer
mary.jakobsen46 - 2016-11-03 16:31:04 mine syltede valnødder blev karamelleserede, kan jeg rede dem
- 2011-01-11 12:59:00 De smager helt fantastisk, men jeg kan simpelthen ikke få den rigtige konsistens. De bliver hårde og klumper sammen, men mindre de er brand varme.
Har forsøgt kortere kogetid, men så er farinen ikke ordentlig opløst..... Hjælp... :)
- 2010-12-20 18:33:02 man skal selvfølgelig bruge modne valnødder
Eva - 2010-08-29 16:20:37 Skal man bruge de tørrede valnødder, eller helt nye umodne(som man bruger til valnøddesnaps)?
mads - 2010-03-21 14:49:08 For at undgå udkogning kan der tilsættes ½ liter vand. Et par tsk.cognac el. lign. er i øvrigt rigtigt godt - samtidig med, at det hjælper på mørningen...
- 2010-03-02 02:31:59 For at kontrollere konsistensen på siruppen, så kan man bruge et sukkertermometer. Vil skyde på den skal koges til en temperatur til omkring 120 - 125 grader. Prøv selv lidt frem +/-.
Sæt derefter gryden i et isbad for at stoppe kogningen. Dette kan gøres ved at tage koldt vand, tilsætte lidt salt. Jeg garanterer dig du har har koldt isvand inden for få sekunder.
Held og lykke
Anne - 2010-01-17 20:34:18 Mit kogte i halvanden time og der var karamellen allerede ret tyk! Jeg vil skyde på at en time og et kvarter er nok. Men de smager fantastisk.
Kirsten - 2009-01-07 10:38:18 Katastrofe. Mine valnødder endte som små fossiler i en forstening af sukker :-/
- 2008-08-17 08:23:53 den var bare for god... eller det siges der. jeg spiser ikke selv valnødder, men har givet et par glas væk og har fået fortalt at til en ostemad eller dessert tallerken er det kanon
|