Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Solbærsyltetøj

Solbærsyltetøj, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SyltningRet : Syltning - Syltetøj

Hovedingrediens : Bær - Solbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Solbærsyltetøj, billede 4 Solbærsyltetøj, billede 1 Solbærsyltetøj, billede 2 Solbærsyltetøj, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Solbær, friske 1 dl. ribbede solbær vejer ca. 70 gram.
2.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
650 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 tsk. Atamon, flydende
   


Opskrift:

Bærene ribbes og skylles.

De skyllede bær koges i vandet 5 min. under låg.

Sukkeret drysses i under omrøring. Syltetøjet gives et opkog, hvorefter bærrene sigtes fra og fyldes på varme, Atamonskyllede glas.

Saften koges 3-5 minutter, skummes, tilsættes Atamon og hældes over bærrene. Glassene lukkes.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (28 stemmer)

Opskriften er vist 136223 gange,
og udskrevet 2888 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Finn  -  2018-06-27 16:12:40
Skal syltetøjet være så flydende?


Mette Madsen Dam  -  2015-08-11 21:25:53
Jeg mangler en væsentlig detalje i denne opskrift = hvor stor mængde bær skal fyldes i hvert glas OG, hvor mange ml. syltetøj kommer der ud af denne portion = hvor mange / store glas skal bruges


miigh1!  -  2011-07-17 13:03:56
jeg er ved at lave den for 3. gang super go` ´jeg bruger lidt mere atamon


Per  -  2007-07-14 11:16:43
Der bliver 1½ L syltetøj af denne portion