Tvebakkekage
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Indsendt : |
|
|
Æg og sukker piskes sammen, tvebakkerne knuses og røres i sammen med chokoladen som er hakket. Hældes i en springform og bages ved 180° i 30-35 min.
|
|
Opskriften er vist 18237 gange,
og udskrevet 341 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (13 stemmer) |
|
Kommentarer - 2008-05-22 16:18:51 så lækker med jordbæk og flødeskum solvej - 2007-12-10 21:01:21 Kan man købe glutenfri tvebakker??????? Hvor. mig - 0000-00-00 00:00:00 det er en super god kage!!! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne