Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Bønnefrikadeller

Bønnefrikadeller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3-4 

Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Frikadeller

Hovedingrediens : Bælgplanter - Bønner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kopblandede bønner (evt. 1 del af hvide bønner, kikærter, soyabønner og røde linser)
2 koppervand
1 æg
1 hakket løg
3 mosede kartofler
 Salt
 Basilikum
 Olie
 
 
 


Tilbehør:
Evt. kogte kartofler med sauce
Opskrift:

Bønnerne lægges iblød natten over. Næste morgen hældes det overskydende vand fra og nyt vand hældes på. Bønnerne koges nu helt møre og køler af. De udkogte bønner hakkes fint og blandes med resten som til "fars" og stages på panden som frikadeller.

Tips:

I stedet for de mosede kartofler kan der bruges 1 dl kogte ris.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (11 stemmer)

Opskriften er vist 30346 gange,
og udskrevet 582 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bodil, København  -  2010-01-26 18:46:33
Versionen røde bønner/kikærter giver også et fint resultat.


dorte  -  0000-00-00 00:00:00
Jeg vil bare sige det smager hamrende godt, jeg lavede de her frikadeller med grønne linser som jeg hakkede da de var godt efter anvisning og så brugte jeg to æg istedet og kun en kop vand og jeg brugte ris. Da jeg havde blandet det blendede jeg det en lille smule og tilsatte lidt havregryn og stegte i olivenolie MMMmmm perfekt med tomatrisotto til:)


Nadja Henningsen  -  0000-00-00 00:00:00
kartofler må ikke bruges og saltet skal være havsalt!