Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Indbagt svampesuppe

Indbagt svampesuppe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

SuppeRet : Suppe - SvampeSupper

Hovedingrediens : Svampe - Blande svampe

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
 Suppe:
500 g.forskellige friske svampe (efter torvets udbud og pris)
1/2 dl.hvidvin
2 spsk.soya
1 spsk.balsamico
1 fedhvidløg
2 stk.enebær
1 l.vand
3 dl.piskefløde
 persille
 citronsaft
 salt
 peber
 
 Låg:
250 g.butterdej
1 tsk.knust enebær
 


Opskrift:

Suppe:
Svampene børstes rene og de store svampe skæres igennem, svampene ristes let på panden. Hvidvin , soya og balsamico tilsættes og koges lidt ind, herefter tilsættes vand, fløde, hvidløg, citronsaft og persille som koges med og konsistensen justeres med jævning efter behag. Retten smages til med salt og peber. Når suppen er færdig, hældes den i suppekopper.

Låg:
Den færdigkøbte butterdej rulles ud og drysses med lidt enebær. Passende stykker dej lægges over hver kop således at butterdejen dækker halvt ned på koppen. Koppen med suppe og butterdej bages ved 200 grader i ca. 15 minutter.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.1    (5 stemmer)

Opskriften er vist 18347 gange,
og udskrevet 538 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

gunkar  -  0000-00-00 00:00:00
god!men kun havlt så meget balsamico og evt.en terning grønsagsbouillon