friske grønne asparges500 g. friske grønne asparges
25
g.
smør25 g. smør
25
g.
hvedemel25 g. hvedemel
3
dl.
suppe fra kødet3 dl. suppe fra kødet
1
dl.
fløde 13%1 dl. fløde 13%
salt salt
peber peber
1
bakke
brøndkarse1 bakke brøndkarse
Opskrift:
Gnid kødet med salt og sukker og læg det i en plastpose i køleskab 11/2-2 døgn. Vend posen af og til.
Skyl kødet. Kom det i en gryde med kogende vand så det lige dækker. Bring det i kog, og fjern skummet. Tilsæt de rensede urter og peberkorn.
Smag på suppen efter 10 minutter; er den meget salt skiftes vandet. Kog ved lav varme under låg ca. 1 time.
Bruges stegetermometer skal centrumtempera-turen være 65 grader, så er kammen færdig.
Tag kødet op, og lad det hvile tildækket i ca. 20 minutter, mens frikasséen laves.
Skær aspargeserne i passende stykker.
Smelt smørret og pisk melet i. Spæd med suppen til passende konsistens. Tilsæt fløde, og lad det koge igennem. Kom aspargeserne i; de skal have 4-5 minutter. Smag til og vend klippet brøndkarse i lige inden servering. Skær kødet i tynde skiver.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10635 gange, og udskrevet 289 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider