Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sprængt svinekam med aspargesfrikassé

Sprængt svinekam med aspargesfrikassé, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
1500 g.svinekam uden svær
4 spsk.salt
1 spsk.sukker
1 gulerod
1 løg
10 sorte peberkorn
500 g.friske grønne asparges
25 g.smør
25 g.hvedemel
3 dl.suppe fra kødet
1 dl.fløde 13%
 salt
 peber
1 bakkebrøndkarse
 


Opskrift:

Gnid kødet med salt og sukker og læg det i en plastpose i køleskab 11/2-2 døgn. Vend posen af og til.

Skyl kødet. Kom det i en gryde med kogende vand så det lige dækker. Bring det i kog, og fjern skummet. Tilsæt de rensede urter og peberkorn.

Smag på suppen efter 10 minutter; er den meget salt skiftes vandet. Kog ved lav varme under låg ca. 1 time.

Bruges stegetermometer skal centrumtempera-turen være 65 grader, så er kammen færdig.

Tag kødet op, og lad det hvile tildækket i ca. 20 minutter, mens frikasséen laves.

Skær aspargeserne i passende stykker.

Smelt smørret og pisk melet i. Spæd med suppen til passende konsistens. Tilsæt fløde, og lad det koge igennem. Kom aspargeserne i; de skal have 4-5 minutter. Smag til og vend klippet brøndkarse i lige inden servering. Skær kødet i tynde skiver.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9561 gange,
og udskrevet 237 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu