Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Varmrøgede laks med bladbeder og chilihollandaise

Varmrøgede laks med bladbeder og chilihollandaise, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : LakseFisk - Røget laks

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
2 bladbeder eller tilsvarende mængde kinakål, savoykål eller frisk spinat
600 g.varmrøget laks
 
 
3 æggeblommer
1 spsk.vand
2 tsk.vineddike
1-2 tsk.sambal oelek
200 g.smør
 salt
 peber
 evt. saften af 1 citron
1 lillefrisk chili
 


Opskrift:

Varm ovnen op til 150 grader.

Fjern bladene fra bladbederne og skær stilken bort. Del bladene i mindre stykker og blancher dem i letsaltet vand.

Del laksen i 4 portioner og læg dem i en smurt, ildfast form og sæt den tildækket i ovnen i 15 min.

Pisk æggeblommerne til de skummer og bland dem sammen med lidt vand, vineddike og sambal oelek over et vandbad. Smelt smørret og pisk det forsigtigt i æggeblommerne, smag derefter til med salt, peber og evt. lidt citronsaft. Skær chili i små strimler og rør dem i hollandaisen.

Server laksen kold med sovsen lunken. Fordel salatbladene på tallerkner og læg laksen oven på, hæld dernæst sovsen over.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10315 gange,
og udskrevet 211 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu