Tyrkisk youghurt kylling

Tyrkisk youghurt kylling, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Div hovedretter på grill

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse)

Oprindelsesland : Tyrkiet

TyrkietIndsendt :



Ingredienser:
1 pk.kyllingelår
 
 Marinade:
2 spsk.kommen
1 spsk.rosen paprika
1 rødløg
4 fedhvidløg
1 citron saft heraf
2 dl.yoghurt
 
Opskrift:
Blend rød- og hvidløg. Brænd kommen og paproka af og knus det. Rør alle ingredienserne sammen og mariner kyllingstykkerne i køleskabet i 24 timer. Udben evt lårene inden marinering og kog en fond på benene. Kyllingestykkerne steges i ovn eller på grill. Serveres med cous-cous kogt på hønsefonden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18595 gange,
og udskrevet 326 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  0000-00-00 00:00:00
der er tale om spids-kommen!