Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Glaserede perleløg

Glaserede perleløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
Diverse TilbehørRet : Diverse Tilbehør - Tilbehør

Hovedingrediens : Rodfrugter - Perleløg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Glaserede perleløg, billede 4 Glaserede perleløg, billede 1 Glaserede perleløg, billede 2 Glaserede perleløg, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Perleløg, dybfrost
50 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   


Opskrift:

Perleløgene tøes op.

Smelt sukkeret i en gryde - når det er let gyldent tilsættes smør. Når smørret skummer, kommes løgene i og steges, til de er gyldne - skru ned og lad løgene simre 5-10 min. til de er møre.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (55 stemmer)

Opskriften er vist 162164 gange,
og udskrevet 2490 gange.


Energi:
KJ total 5212 (1241 kcal)
KJ pr. Pers. 651 (155 kcal)
Vægt ialt 1125 gram
Vægt pr. Pers. 140 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 463 KJ (110 kcal)
Protein 1.5 gram
Fedt 5.7 gram
Kulhydrat 13.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Vibeke VJ  -  2018-01-29 17:27:26
Så enkel en opskrift. Det burde jeg jo ikke kunne gøre forkert, bortset fra at jeg kom smøret i først, det tog så bare lidt længere tid før det karameliserede. men de blev meget lækre, og lidt at det søde blev brugt, for at få sovsen til at smage godt. :-)


Bjørn  -  2014-01-04 20:31:05
Hej bent. Du skal både fordoble sukker og smør, og ikke kun sukker for at det ikke skal klæbe sammen.


Bent  -  2011-02-19 23:09:38
jeg har fulgt opskriften og kommet dobbelt sukker på, som Kirsten har bemærket. Når så de er færdige, og jeg kommer den over i en skål, så bliver det hele en klæbrig hård masse, hvor løgene klæber til hinanden. Hvordan undgår jeg det? Med venlig hilsen Bent


kirsten  -  0000-00-00 00:00:00
syltede løg på glas kan også bruges


kirsten  -  0000-00-00 00:00:00
brug dobbelt så meget sukker og smør så bliver løgene perfekte


dejligt  -  0000-00-00 00:00:00
skønne løg møre og saftige