Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Helstegt rødspætte/skrubbe

Helstegt rødspætte/skrubbe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Fladfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 flåede fisk a 200-250 g
1 bdt.persille
2 citroner
250 g.smør
50 g.margarine
 rugmel
 
500 g.kartofler
 salt
 peber


Opskrift:

Rens og skyl fiskene. Ven dem i rugmel. Smelt 50 g smør og 50 g margarine på en stor pande. Når fedtstoffet tager farve steges fisken 6-7 min. på hver side. Start med skindsiden.

Tag fiskene af og smelt 200 g smør til sauce. Anrettes på varm tallerken og krydres med salt og peber. Pyntes med frisk citron og persille og serveres med nye, kogte kartofler, der vendes på panden i det smeltede smør.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (16 stemmer)

Opskriften er vist 43001 gange,
og udskrevet 475 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Nina Hansen  -  0000-00-00 00:00:00
Opskriften er virkelig god hvis man vil tilberede skrubber. Som tilbehør kan man også lynstege almindelige og kogte kartofter skåret i kvarte stykker på den samme pande som fisken. Gerne med hakket persille og lidt peber. Andre urter er sikkert også gode til denne ret.