Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Helstegt rødspætte/skrubbe

Helstegt rødspætte/skrubbe, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Fladfisk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4 flåede fisk a 200-250 g
1 bdt.persille
2 citroner
250 g.smør
50 g.margarine
 rugmel
 
500 g.kartofler
 salt
 peber
Opskrift:
Rens og skyl fiskene. Ven dem i rugmel. Smelt 50 g smør og 50 g margarine på en stor pande. Når fedtstoffet tager farve steges fisken 6-7 min. på hver side. Start med skindsiden.

Tag fiskene af og smelt 200 g smør til sauce. Anrettes på varm tallerken og krydres med salt og peber. Pyntes med frisk citron og persille og serveres med nye, kogte kartofler, der vendes på panden i det smeltede smør.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (17 stemmer)

Opskriften er vist 45541 gange,
og udskrevet 504 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Nina Hansen  -  0000-00-00 00:00:00
Opskriften er virkelig god hvis man vil tilberede skrubber. Som tilbehør kan man også lynstege almindelige og kogte kartofter skåret i kvarte stykker på den samme pande som fisken. Gerne med hakket persille og lidt peber. Andre urter er sikkert også gode til denne ret.