Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rillette af hvidfisk med ansjoser, hvidløg og kapers

Rillette af hvidfisk med ansjoser, hvidløg og kapers, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : TorskeFisk - Kuller

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
200 g.hvid fisk (fx kuller filet)
1 tsk.olivenolie
4 saltede ansjoser
1 spsk.kapers
2 fedknust hvidløg
1 finthakket skalotteløg
100 g.agurk uden kerner
 Saft af 1 lime
½ bdt.purløg
 Salt
 peber
 rørsukker
 limesaft
 
 


Opskrift:

Fisken frigøres for skind og ben. Vend fisken i olivenolie og bag den i 10-15 minutter ved 140 grader. Rør den lune fisk med hakkede ansjoser, kapers, hvidløg, skalotteløg, limesaft, fintskåret purløg og små agurketern.

Tilsmag med salt, peber, rørsukker og limesaft og servér med brød og salat.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 10076 gange,
og udskrevet 136 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu