Svinekam med drue

Svinekam med drue, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 6 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:


Ingredienser:
1200 g.svinekam uden svær
 salt
 peber
 evt. 1 dl portvin
2 dl.bouillon
1 spsk.majsstivelse
300 g.grønne vindruer
1 dl.timian, frisk
3 røde æbler
25 g.valnødder
1 spsk.olie
 
 Tilbehør:
1500 g.kartofler
300 g.grønne bønner
Opskrift:
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Brun hurtigt kødet på alle sider - med fedtsiden nedad først - i en gryde ved god varme. Drys med salt og peber.

Tilsæt vin og bouillon. Lad kødet stege ved svag varme ca. 30 minutter på hver side under låg. Kødet er færdigt, når centrumtemperaturen er 65 grader.

Mens kødet steger, halveres og udstenes vindruerne. Tag kødet op, pak det i stanniol, lad det hvile ca. 20 minutter. Si og skum skyen. Jævn den med majsstivelse og tilsæt vindruerne. Kog saucen igennem og smag til med salt, peber og halvdelen af timianen.

Fjern kernerne fra æblerne og skær dem i tynde både. Rist dem let i olie på panden med valnødder og resten af timianen. Skær kødet i tynde skiver ved servering.


karakterer:
Opskriften er vist 7500 gange,
og udskrevet 162 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu