| |
|
Russiske boghvedepandekager med kaviar
Russiske boghvedepandekager med kaviar, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
100 | g. | stenbiderrogn eller anden kaviar 100 g. stenbiderrogn eller anden kaviar | 8 | | underkopstore, tykke pandekager af halvt boghvedemel / hvedemel eller usødet pandekagedej 8 underkopstore, tykke pandekager af halvt boghvedemel / hvedemel eller usødet pandekagedej | | | fintskåren purløg fintskåren purløg | | | creme fraiche creme fraiche | | | vodka vodka | | | |
| |
Pandekagerne serveres varme med en klat kold cremefraiche og toppet med kaviar og purløg - og også dansk kaviar fortjener vodka til.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9
(8 stemmer)
Opskriften er vist 12110 gange, og udskrevet 186 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Joost - 2010-02-15 13:31:26 De er også bedre kendt som Blinis :)
|
|