Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Hvid mælkesauce

Hvid mælkesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Portion 1 Portion
SaucerRet : Saucer - Diverse Varme Saucer / Sovser

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Mælk

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Hvid mælkesauce, billede 4 Hvid mælkesauce, billede 1 Hvid mælkesauce, billede 2 Hvid mælkesauce, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1.5 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Mælk 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Smelt smørret. Tilsæt mel og lad det lige bage igennem under piskning inden til tilsætter mælk til passende konsistens. Når sovsen har småkogt et par minutter smager du den til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (43 stemmer)

Opskriften er vist 96066 gange,
og udskrevet 746 gange.


Energi:
KJ total 2352 (560 kcal)
KJ pr. Portion 2352 (560 kcal)
Vægt ialt 541 gram
Vægt pr. Portion 541 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 434 KJ (103 kcal)
Protein 3.4 gram
Fedt 7.5 gram
Kulhydrat 6.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

ERN  -  2019-03-08 15:57:18
god opskrift, man ender ikke med en halv- eller en hel liter sovs


Nina  -  2018-10-24 10:18:07
God sovs


anna  -  2018-02-27 14:56:10
kan den også bruges til spagetti


Mig :D  -  2011-08-24 18:04:51
Jeg har lavet sovs 1 gang i mit liv ( er 12, og laver mad hver aften.... Elsker at lave mad :D ) Men nu skal jeg så lave remulade-sovs..... så krydser fingre får at det bliver godt :)