Smelt smørret.
Tilsæt mel og lad det lige bage igennem under piskning inden til tilsætter mælk til passende konsistens.
Når sovsen har småkogt et par minutter smager du den til med salt og peber.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.2
(49 stemmer)
Opskriften er vist 133330 gange, og udskrevet 862 gange.
Energi:
KJ total 2352 (560 kcal)
KJ pr. Portion 2352 (560 kcal)
Vægt ialt 541 gram
Vægt pr. Portion 541 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 434 KJ (103 kcal) Protein 3.4 gram Fedt 7.5 gram Kulhydrat 6.0 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
ERN - 2019-03-08 15:57:18 god opskrift, man ender ikke med en halv- eller en hel liter sovs
Nina - 2018-10-24 10:18:07 God sovs
anna - 2018-02-27 14:56:10 kan den også bruges til spagetti
Mig :D - 2011-08-24 18:04:51 Jeg har lavet sovs 1 gang i mit liv ( er 12, og laver mad hver aften.... Elsker at lave mad :D )
Men nu skal jeg så lave remulade-sovs..... så krydser fingre får at det bliver godt :)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider