| |
|
Mælkesovs
Mælkesovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
3½ | dl. | letmælk3½ dl. letmælk | 2 | spsk. | hvedemel2 spsk. hvedemel | 1 | | æg1 æg | 1 | tsk. | reven muskatnød1 tsk. reven muskatnød | | | salt salt | | | peber peber | | | |
| |
3 dl mælk varmes under omrøring op til kogepunket. ½ dl mælk og 2 spsk mel rystes sammen til en jævning og røres i den kogende mælk.
Saucen koges igennem i 5 min. under konstant omrøring, hvorefter det sammenpiskede æg tilsættes.
Smages til med muskatnød, salt og peber.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4
(11 stemmer)
Opskriften er vist 33430 gange, og udskrevet 458 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Nour - 2011-05-17 15:38:11 jeg brugte det sphagetti den var super
|
|