Vanillebudding

Vanillebudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Vanillebudding, billede 4 Vanillebudding, billede 1 Vanillebudding, billede 2 Vanillebudding, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2.5 sødmælk
50 g.sukker
0.5 st.vanilje
4 Æggeblommer, pasteuriseret
25 g.sukker
6 .husblas, blade
5 dl.piskefløde, letpisket
 
Opskrift:
Mælk, sukker og vanilje koges op. Æggeblommer røres sammen med 25 g sukker, halvdelen af mælken piskes i. Æggemassen piskes op i resten af mælken og legeres til cremekonsistens over svag varme.

Cremen tilsættes den udblødte husblas, der er trykket fri for væde, sigtes og afkøles.

Den letpiskede fløde vendes i den afkølede creme, fyldes i forme og hærdes i køleskab.





karakterer:
Opskriften er vist 73514 gange,
og udskrevet 1391 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (42 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-10-08 15:10:48
det er vigtigt at mælke/ægge massen er lunget så husblassen kan smelte ellers kan der komme klumper i som ikke ret mange ønsker ps jeg er 11 år og kan lave den selv

  -   2012-12-05 17:57:25
Ps: dette er altså en opskrift på en fromage og ikke en budding! **VIGTIGT AT HUSKE**

  -   2011-11-04 21:52:33
Mmh, hvor lækkert. Skal ikke spises i for store mængder. Småt, men godt.

  -   2009-02-21 18:08:23
Dette er ikke en budding, men en fromage !

  -   2008-12-20 14:29:56
Simpelt men nok så genialt =)

  -   2007-01-21 12:03:32
Det er ikke nødvendigt at sigte cremen, det er nok at fiske den flækkede vanillestang op med en gaffel.

  -   2007-01-21 12:02:05
Jeg valgte at servere buddingen med en chokoladesauce, men en frugtsauce kunne jo også bruges.

  -   2005-01-01 01:01:01
super lækker