Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Vanillebudding

Vanillebudding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Kold DessertRet : Kold Dessert - Budding

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Vanillebudding, billede 4 Vanillebudding, billede 1 Vanillebudding, billede 2 Vanillebudding, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1/4 mælk (fløde 13%)
50 g.sukker
1/2 st.vanille
4 pasturiserede æggeblommer
25 g.sukker
6 bl.gelatine (husblas)
1/2 l.piskefløde, letpisket
 


Opskrift:

Mælk, sukker og vanille koges op. Æggeblommer røres sammen med 25 g sukker, halvdelen af mælken piskes i. Æggemassen piskes op i resten af mælken og legeres til cremekonsistens over svag varme.

Cremen tilsættes den udblødte gelatine, der er trykket fri for væde, sigtes og afkøles.

Den letpiskede fløde vendes i den afkølede creme, fyldes i forme og hærdes i køleskab.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (42 stemmer)

Opskriften er vist 62298 gange,
og udskrevet 1286 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

003002030402:3  -  2013-10-08 15:10:48
det er vigtigt at mælke/ægge massen er lunget så husblassen kan smelte ellers kan der komme klumper i som ikke ret mange ønsker ps jeg er 11 år og kan lave den selv


Morten  -  2012-12-05 17:57:25
Ps: dette er altså en opskrift på en fromage og ikke en budding! **VIGTIGT AT HUSKE**


Karen  -  2011-11-04 21:52:33
Mmh, hvor lækkert. Skal ikke spises i for store mængder. Småt, men godt.


mette   -  2009-02-21 18:08:23
Dette er ikke en budding, men en fromage !


Jacob Jensen  -  2008-12-20 14:29:56
Simpelt men nok så genialt =)


Per  -  2007-01-21 12:03:32
Det er ikke nødvendigt at sigte cremen, det er nok at fiske den flækkede vanillestang op med en gaffel.


Per  -  2007-01-21 12:02:05
Der står ikke at husblas ikke tåler ret meget varme, og jeg mener at cremen skal køle noget af inden gelatine/husblas tilsættes. Jeg valgte at servere buddingen med en chokoladesauce, men en frugtsauce kunne jo også bruges.


michael  -  0000-00-00 00:00:00
super lækker