Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Spinatsouflé med zucchini

Spinatsouflé med zucchini, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Souffle - Soufle

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Spinat

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
300 g.spinat
500 g.zucchini
100 g.smør
1 fedhvidløg
30 g.hvedemel
2,5 dl.piskefløde
 muskatnød
150 g.revet parmesanost
4 æggeblommer
6 æggehvider
 


Opskrift:

Skær zucchinien i småstykker og kom dem i en gryde med lidt olivenolie og hvidløg. Sauter dem, så de er møre og kom dem i en blender, tilsæt salt og peber og blend til en grov masse. Sauter spinaten af med olie og kom den i en sigte, så al vandet sigtes fra. Lav en bechamel ved at smelte smør i en gryde og tilsætte melet. Når massen har fået en brun farve, tilsættes varm piskefløde under piskning. Smag til med salt og peber samt revet muskatnød og revet parmesanost. Saucen blendes med spinaten og zucchini samt fire æggeblommer. Pisk seks æggehvider stive og vend dem forsigtigt i massen. Kom massen i en souffleform, der er smurt med smør, og bag den ved 175 grader i ca. 45 min. Ovnen må ikke åbnes under bagningen, da souffleen ellers falder sammen. Serveres evt. med tomatpesto og grissini.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 7472 gange,
og udskrevet 120 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu