Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Mandelbrød Rå

Mandelbrød Rå, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Nødder - Mandler

Ukendt oprindelseslandKilde : Raa-mad.dk

Indsendt :



Ingredienser:
 masser af mandler - intet andet
 
Opskrift:
Mandlerne sættes i blød natten over eller lidt længere.

De udblødte mandler kan nu afskalles. Hvis det kniber, kan man skolde dem ganske kort med kogende vand, som straks hældes fra igen. Dermed opvarmes mandlerne ikke indeni, men skallen løsnes. De afskallede mandler kommes i food processor, hvor de males med S-bladene i indtil de kan hænge sammen som en dej. Massen trykkes godt sammen, lægges mellem to stykker bagepapir og rulles tyndt ud. Herefter skæres dejen i passende stykker og dehydreres ved 40-45 grader i ca. 6 timer.

Hvis du har lavet for mange mandler, kan de med fordel bruges til de dejlige syndige kugler, som kan overbevise ethvert barn eller til hjemmelavet mandelmælk!


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.7    (6 stemmer)

Opskriften er vist 21790 gange,
og udskrevet 144 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Tina  -  0000-00-00 00:00:00
Elendig opskrift, uden nogen former for mål.