ansjosfileter eller sardinfileter2-3 ansjosfileter eller sardinfileter
1
tsk.
rosmarin1 tsk. rosmarin
1
tsk.
majsstivelse1 tsk. majsstivelse
1
dl.
fløde1 dl. fløde
salt salt
peber peber
Opskrift:
Lammekøllen gnides med salt, ingefær og peber og lægges i en lille bradepande. Brunes i ovnen ca. 15 min. ved 225 grader.
Køllen tages ud og varmen dæmpes til 160 grader. Vand, hvidvin og kryddereddike blandes og hældes i bradepanden.
Køllen steger i 1 1/4 - 1 1/2 time afhængig af hvor rosa man ønsker den.
Saucen:
Stegeskyen hældes i en gryde og skummes for fedt. Ansjoserne presses gennem en hvidløgspresser ned i saucen og rosmarin tilsættes. Saucen koger et par min.
Majsstivelse og fløde røres sammen og hældes i. Saucen varmes igennem og smages til med salt og peber.
Båndspagetti eller kartofler og ærter serveres til.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 10158 gange, og udskrevet 250 gange.
Kommentarer
trine - 2008-06-09 13:21:22 det er en god opskrift og det smager godt
Lars - 0000-00-00 00:00:00 Bradepanden skal være af metal, ellers kan den springe pga. den kolde eddike,vand og vin-blanding
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider