Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Romersk lammekølle

Romersk lammekølle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekølle

Oprindelsesland : Rom

RomIndsendt :





Ingredienser:
1500 g.lammekølle med ben
1 tsk.salt
1 tsk.ingefær
 groftkværnet peber
2 dl.vand
1 dl.hvidvin
1 spsk.kryddereddike
 
 Sauce:
2-3 ansjosfileter eller sardinfileter
1 tsk.rosmarin
1 tsk.majsstivelse
1 dl.fløde
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Båndspagetti eller kartofler og ærter.
Opskrift:

Lammekøllen gnides med salt, ingefær og peber og lægges i en lille bradepande. Brunes i ovnen ca. 15 min. ved 225 grader.

Køllen tages ud og varmen dæmpes til 160 grader. Vand, hvidvin og kryddereddike blandes og hældes i bradepanden.

Køllen steger i 1 1/4 - 1 1/2 time afhængig af hvor rosa man ønsker den.

Saucen:
Stegeskyen hældes i en gryde og skummes for fedt. Ansjoserne presses gennem en hvidløgspresser ned i saucen og rosmarin tilsættes. Saucen koger et par min.

Majsstivelse og fløde røres sammen og hældes i. Saucen varmes igennem og smages til med salt og peber.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Ingen brugere har givet denne opskrift en karakter.

Opskriften er vist 9406 gange,
og udskrevet 149 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

trine  -  2008-06-09 13:21:22
det er en god opskrift og det smager godt


Lars  -  0000-00-00 00:00:00
Bradepanden skal være af metal, ellers kan den springe pga. den kolde eddike,vand og vin-blanding