Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Skiver af svinekam i svampesauce

Skiver af svinekam i svampesauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

FrokostRet : Frokost - Frokostretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinekam uden svær

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :



Ingredienser:
½ kg.svinekam uden svær
2 storeløg
500 champignon
100 g.tørrede porcinisvampe (Karl Johan)
¼ l.piskefløde
1 stort bundt persille
 olivenolie
 
Opskrift:
Kødet skæres i millimetertynde skiver. Svitses i olivenolie på en pande i meget kort tid, tages af og krydres med salt og peber.

De hakkede løg sauteres sammen med champignon skåret i skiver. Der tilsættes hakket persille og piskefløde, og det hele koges sammen. Kødet kommes i umiddelbart før servering. Krydres med salt og peber.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11982 gange,
og udskrevet 198 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu