Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fedtfattige popcorn

Fedtfattige popcorn, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2-3 

Chips / SnacksRet : Chips / Snacks - Popkorn

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Løse majs

Fedtfattig opskrift

Oprindelsesland : Amerika

AmerikaIndsendt af : Pernille

Indsendt :




Ingredienser:
 Popmajskorn uden tilsat fedt
 Vand
 Salt
 


Opskrift:

I en skål der måler 20/10, Hældes 3 spsk. vand i med 2-3 tsk. salt, eller efter behov. Hæld 4 spsk. popmajskorn i, eller prøv dig frem til skålen bliver fuld. Læg microvnsfilm over (alm. film vil smelte), og giv den 6-8 min i mikroovnen. Denne tid kan variere meget så prøv dig frem og bliv stående ved mikroovnen til du finder den rigtige tid.

Tips:

Brug en skål der kan tåle mikroovn. Diameteren i cm foroven skal være ca. dobbelt så stor som den forneden på skålen.(f.eks. 20cm/10cm). Dette er vigtigt ellers vil kornene ikke poppe.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.9    (46 stemmer)

Opskriften er vist 77040 gange,
og udskrevet 1033 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Johanne   -  2015-08-24 11:45:34
Fin opskrift - jeg kan anbefale IKEAs beholdere med røde låg, de koster 12kr og så har de en ventil så dampen fra popcornene kan slippe ud. Og så smelter de ikke ;)


William  -  2013-04-26 19:31:10
popper først efter 6 min. i microoven og langsomt derefter. Vi blev nød til at give dem mer end 9 minnutter. og måtte stoppe pga høje lyde fra microovenen, og fordi at skålen var tæt på at smelte. Men smager ellers super godt. :-) - :-(


  -  2009-05-08 18:58:01
Smager som POPCORN ;-)


Camilla  -  2009-02-03 21:12:34
Smagt dem hos en ven i går... Man kan ikke smage forskel. De smager fuldstændig som købe popcorn, som har masser af fedt. Så bare kom i gang. ;)


Kristian  -  2008-10-10 15:04:19
Sidder her med en kalorietabel, og energien er fordelt således pr. 100 gram (såvidt jeg lige kan måle mig til, svarer 50 gram til 1 dl): 320 kcal ~ 1333 KJ 10 g protein 61 g kulhydrater 3,5 g fedt


Sarah  -  2008-07-20 15:28:29
Min skål smeltede også og den VAR beregnet til mikroovn... Men en anden gang må den noget mere stiv bøtte prøves af :)


Benjamin  -  2008-07-19 16:40:54
Jeg bruger 1 dl majskorn, 1 tsk salt, 1 spk vand - det er let og huske een af hver. Det tager 3½ min i min mikroovn, så er stort set alle poppet, 4 min og de smager brændt


Anja..  -  2008-02-04 08:23:24
Super Super lækker og de smager meget bedre end andre popcorn jeg har smagt... men men men min skål smeltede os....


Winie  -  2008-01-03 20:40:33
Det er de "fedeste" smækre popcorn jeg længe har smagt.Imponerende som de smager. Tidligere popcorns-model er definitivt udskiftet, efter jeg har smagt denne opskrift.


Maria  -  2007-09-28 22:53:58
Hvor mange kalorier er der egentlig i popkornkerner uden tilsat fedt eller olie?


Søren  -  2007-09-17 15:23:10
hvor varm skal panden være?^^^


Birgit  -  0000-00-00 00:00:00
Det kan også laves i en fedtfattig sautépande. Varm panden op med en del salt og så kornene i. Låg på og så hold øje og ryst indimellem. De bliver ikke seje og kan stå et par dage uden problemer, er dog bedst varme.


Sanne  -  0000-00-00 00:00:00
Brug en plasticskål BEREGNET til mikroovn...


Vicki  -  0000-00-00 00:00:00
Prøvede opskriften, og min skål smeltede, selv om jeg brugte meget kortere tid end angivet.


karen  -  0000-00-00 00:00:00
det er en rigtig gor måde at lave popcorn på, og man kan spise så mange man vil uden at få dårlig samvittighed. mums.


lotte  -  0000-00-00 00:00:00
heiialle prøv denne opskrift du kan tro det smager godt jeg er vilde med dem


Elsebeth  -  0000-00-00 00:00:00
jeg har ikke kunne få mine popcorn til at poppe. microovnen har været på højeste effekt


Angelina  -  0000-00-00 00:00:00
Man behøver ikke engang vand & salt, medmindre man ikke kan undvære smagen selvfølgelig. Det eneste jeg bruger er en beholder til mikroovn m. tætsluttende låg (kan købes i Føtex for ca. 50,- tror jeg), smider den mængde korn i jeg vil have og så giver jeg dem indtil de ikke popper mere. Da passer tiden nok med ½ dl = 5 minutter. Men som denne opskrift siger: prøv dig frem og blive ved mikroen de første gange så man kan vurdere det mere nøjagtig, da alle mikroovne er forskellige....