Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Rå pizza

Rå pizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Grøntsager / Grønsager - Diverse grøntsager

Ukendt oprindelseslandKilde : Raa-mad.dk

Indsendt :





Ingredienser:
 lige dele hørfrø og solsikkefrø
 evt.hvidløg
 evt.frisk chili
 
 krydderier efter smag - salt timian oregano gurkemeje
 evt.hele hørfrø
 
 hakket eller tyndt skåret løg
 lidt olivenolie
 samme mængde vand som frø
 
 Tomatsovs:
 Soltørrede (og saltede) tomater
 rød peber
 
 Avocadocreme:
 Avocadoer
 citron
 salt
 
 Fyldvariation 1:
 Oliven i stykker
 Forårsløg
 Rucola
 Squash
 krydderi eks spidskommen stødt koriander chili og salt
 Frisk basilikum
 Dryp med lidt olie
 
 Fyldvariation 2:
 Tomat i tynde skiver
 Rucola
 Oliven i stykker
 Forårsløg
 Squash (dehydrerede naturel)
 Portobello svampe
 krydderi karry paprika/cayennepeber og salt
 Frisk basilikum
 Dryp med lidt olie
 


Opskrift:

Pizzabunde:
Blend omtrent lige dele hørfrø og solsikkefrø til de er pulveriserede - evt. med hvidløg og frisk chili. 1 kop frø af hver slags kan give 2 bunde. Hæld frøene over i en skål og tilsæt krydderier efter smag - salt, timian, oregano, gurkemeje... Der kan også tilsættes hele hørfrø. Tilsæt så hakket eller tyndt skåret løg (rødløg foretrækkes; i området af 1 stort løg til 2 bunde), lidt olivenolie og samme mængde vand som frø (1kop hørfrø, 1kop solsikkefrø = 2 kopper vand) - eller bare indtil den ønskede konsistens er opnået. Lad eventuelt blandingen stå at trække lidt eller smør med det samme dejen ud på dehydratorpladerne med teflex-papir. Dehydrer på 95-105F til de er færdige. Vend efter 6-8 timer bundene og giv dem 4-6 timer på den anden side. Længere tid er også muligt.

Fyld:
Tomatsovs:
Soltørrede (og saltede) tomater (eksempelvis Urtekrams) blendes/hakkes først tilsæt rød peber og blend/hak (i området af 6 soltørrede tomater og 3 rød peber til to bunde).

Avocadocreme:
Avocadoer og citron og salt efter smag (blandingen må gerne være lidt syrlig). Blendes/hakkes indtil cremet konsistens.

Fyldvariation 1:
Oliven i stykker Forårsløg Rucola Squash i skiver (dehydrerede med krydderi, eks spidskommen, stødt koriander, chili og salt) Frisk basilikum Dryp med lidt olie

Fyldvariation 2:
Tomat i tynde skiver Rucola Oliven i stykker Forårsløg Squash (dehydrerede naturel) Portobello svampe (i stykker - ganske let dehydrerede; krydret med karry, paprika/cayennepeber og salt) Frisk basilikum Dryp med lidt olie







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (7 stemmer)

Opskriften er vist 11800 gange,
og udskrevet 123 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

mette cille de to seje piger  -  2007-08-28 14:09:13
Rå pizza?????????