krydderi karry paprika/cayennepeber og salt krydderi karry paprika/cayennepeber og salt
Frisk basilikum Frisk basilikum
Dryp med lidt olie Dryp med lidt olie
Opskrift:
Pizzabunde:
Blend omtrent lige dele hørfrø og solsikkefrø til de er pulveriserede - evt. med hvidløg og frisk chili. 1 kop frø af hver slags kan give 2 bunde.
Hæld frøene over i en skål og tilsæt krydderier efter smag - salt, timian, oregano, gurkemeje... Der kan også tilsættes hele hørfrø.
Tilsæt så hakket eller tyndt skåret løg (rødløg foretrækkes; i området af 1 stort løg til 2 bunde), lidt olivenolie og samme mængde vand som frø (1kop hørfrø, 1kop solsikkefrø = 2 kopper vand) - eller bare indtil den ønskede konsistens er opnået.
Lad eventuelt blandingen stå at trække lidt eller smør med det samme dejen ud på dehydratorpladerne med teflex-papir.
Dehydrer på 95-105F til de er færdige. Vend efter 6-8 timer bundene og giv dem 4-6 timer på den anden side. Længere tid er også muligt.
Fyld:
Tomatsovs:
Soltørrede (og saltede) tomater (eksempelvis Urtekrams) blendes/hakkes først tilsæt rød peber og blend/hak (i området af 6 soltørrede tomater og 3 rød peber til to bunde).
Avocadocreme:
Avocadoer og citron og salt efter smag (blandingen må gerne være lidt syrlig). Blendes/hakkes indtil cremet konsistens.
Fyldvariation 1:
Oliven i stykker
Forårsløg
Rucola
Squash i skiver (dehydrerede med krydderi, eks spidskommen, stødt koriander, chili og salt)
Frisk basilikum
Dryp med lidt olie
Fyldvariation 2:
Tomat i tynde skiver
Rucola
Oliven i stykker
Forårsløg
Squash (dehydrerede naturel)
Portobello svampe (i stykker - ganske let dehydrerede; krydret med karry, paprika/cayennepeber og salt)
Frisk basilikum
Dryp med lidt olie
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3
(7 stemmer)
Opskriften er vist 12501 gange, og udskrevet 157 gange.
Kommentarer
mette cille de to seje piger - 2007-08-28 14:09:13 Rå pizza?????????
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider