Hvid chokolademusse

Hvid chokolademusse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Kold DessertRet : Kold Dessert - Dessertmousse

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse chokolade

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.hvid chokolade i plade
2 æg
1 Husblas, blade udblødt
2 dl.piskefløde
 
 Sauce:
100 g.friske solbær
0.5 dl.vand
40 g.sukker afhængig af bærrenes sødme
 
 
Opskrift:
Det er vigtigt at anvende rigtig hvid chokolade i plader eller som brud. De små overtrækspastiller indeholder for meget fedtstof til, at cremen holder sig samlet. Smelt chokoladen helt over vandbad for svag varme. Stil til side. Pisk æggene over vandbadet, til massen er tyk, varm og luftig, og riset danner spor, ca. 10 minutter i alt. Tilsæt den smeltede chokolade, og pisk videre, til massen har en ensartet konsistens. Pisk videre i koldt vandbad, så det er let afkølet, inden den stiftpiskede fløde vendes i. Fordel moussen i 4 portionsskåle, og stil dem koldt, til moussen er stivnet, ca. 3-4 timer.

Til solbærsaucen koges bær op med vandet, til bærrene er udkogte, sukkeret tilsættes og koger med, til det er smeltet. Si saucen, og afkøl helt.

Ved serveringen hældes et tyndt lag solbærsauce over moussen.





karakterer:
Opskriften er vist 25900 gange,
og udskrevet 602 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.5    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2011-01-31 16:15:47
Mmmhh det lyder super lækkert

  -   2009-01-29 18:26:40
Jeg må sige at det er nyt for mig, at der skal husblas i hvis Chokolade musse, har lavet mere end 10000 nu og har aldrig brugt husbla

  -   2005-01-01 01:01:01
kamma har ret! opskriften er ubrulig uden anvisning på husblads

  -   2005-01-01 01:01:01
Hvornår skal husblassen i???