Nip stikkelsbærrene og læg dem med sukker og krydderier lagvis i en gryde, hæld vand over og lad det hele trækker køligt i et par timer.
Varm stikkelsbærrene langsomt op og lad dem småkoge i 4-5 min., alt efter hvor modne bærrene er. Bærrene skal blive bløde, men må ikke koge ud.
Fordel stikkelsbærkompotten i fryseforme med låg og sæt dem i fryseren, hvor de holder sid i op til 10 måneder.
Tips:
Opbevaring i køleskab: ca. 1 uge.
Prøv stikkelsbærkompotten som tilbehør til lidt federe kødstykker.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(3 stemmer)
Opskriften er vist 40294 gange, og udskrevet 877 gange.
Energi:
KJ total 20540 (4890 kcal)
KJ pr. Portion 20540 (4890 kcal)
Vægt ialt 3200 gram
Vægt pr. Portion 3200 gram
Næringsindhold pr 100 gram
Energi 641 KJ (152 kcal) Protein 0.6 gram Fedt 0.3 gram Kulhydrat 37.5 gram
Næringsindhold, energi og energiprocenter er beregnede Lær mere her: Kilde: Foodcomp
Kommentarer
Asta - 2014-06-07 16:52:29 Den er vildt god.... Kan klart anbefales👍
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider