Nakkekam med rødbeder

Nakkekam med rødbeder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Oksekød - Oksenakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
750 g.nakkefilet
 groftkværnet peber
1 spsk.fransk sennep
1 tsk.kommen
1 tsk.salt
15 g.margarine
1.5 dl.rødvin
1 dl.vand
250 g.løg
500 g.kogte rødbeder
2 dl.fløde
2 tsk.maizena
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kødet gnides med peber, smøres med sennep og kommen og drysses med salt. Kødet brunes i en gryde i margarinen. Rødvin og vand tilsættes, og kødet småsteger ca. 20 min.

Løgene skæres i kvarte, rødbederne i ret tykke skiver. Løg og rødbeder tilsættes, og det hele steger ca. 3/4 time.

Saucen jævnes med fløde og maizena og smages til med salt og peber.

Serveres med Kartofler eller groft brød.





karakterer:
Opskriften er vist 14963 gange,
og udskrevet 306 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (10 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Meget velsmagende, kraftig og anderledes ret. Kan absolut anbefales.