Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nakkekam med rødbeder

Nakkekam med rødbeder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Oksekød - Oksenakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
750 g.nakkefilet
 groftkværnet peber
1 spsk.fransk sennep
1 tsk.kommen
1 tsk.salt
15 g.margarine
1 1/2 dl.rødvin
1 dl.vand
250 g.løg
1/2 kg.kogte rødbeder
2 dl.fløde
2 tsk.maizena
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Kartofler eller groft brød
Opskrift:

Kødet gnides med peber, smøres med sennep og kommen og drysses med salt. Kødet brunes i en gryde i margarinen. Rødvin og vand tilsættes, og kødet småsteger ca. 20 min.

Løgene skæres i kvarte, rødbederne i ret tykke skiver. Løg og rødbeder tilsættes, og det hele steger ca. 3/4 time.

Saucen jævnes med fløde og maizena og smages til med salt og peber.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11671 gange,
og udskrevet 203 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Birgitte  -  0000-00-00 00:00:00
Meget velsmagende, kraftig og anderledes ret. Kan absolut anbefales.