Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gåseleverposteg

Gåseleverposteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Gås - Gæs - Gåselever

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
2 gåselevere
1 lille spskf. mel
1 spsk.revet rugbrød
1-2 æg
5-6 ansjoser
1 løg
1 dessertskf. smeltet svinefedt
 en lille smule allehånde
 ubetydeligt med nelliker
3 spsk.mælk
 


Opskrift:

Leverne hakkes. Røres op med de øvrige ingredienser. Dejen hældes nu i en lille skål eller form af passende størrelse, rigelig stor, så den fede masse ikke flyder over. Den beklædes med fine flæskeskiver, og man gør bedst i også at belægge den med tynde skiver af fedt flæsk foroven. Dette forhindrer, at den bliver for brun og tør i stedet for væsket og smuk lysebrun. Skålen sættes i ovnen i en bradepande, hvori der er lidt kogende vand. Ovnen må være godt varm.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 12488 gange,
og udskrevet 194 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2011-12-06 10:09:23
hvor varm skal den oven værer?


Pia Grove  -  0000-00-00 00:00:00
jeg bliver nødt til at sige at det hedder postej og at det er en fars og ikke en dej. Det forvirrer. Nu prøver jeg opskriften som jeg valgte fra i første omgang pga posteg og så skal jeg nok rose eller rise. venlig hilsen