Gåseleverposteg

Gåseleverposteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Postej

Hovedingrediens : Gås - Gåselever

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :      Red:


Ingredienser:
2 gåselevere
1 lille spsk. hvedemel
1 spsk.revet rugbrød
1-2 æg
5-6 ansjoser
1 løg
1 dessertskf. smeltet svinefedt
 en lille smule allehånde
 ubetydeligt med nelliker
3 spsk.mælk
 
Opskrift:
Leverne hakkes. Røres op med de øvrige ingredienser. Dejen hældes nu i en lille skål eller form af passende størrelse, rigelig stor, så den fede masse ikke flyder over. Den beklædes med fine flæskeskiver, og man gør bedst i også at belægge den med tynde skiver af fedt flæsk foroven. Dette forhindrer, at den bliver for brun og tør i stedet for væsket og smuk lysebrun. Skålen sættes i ovnen i en bradepande, hvori der er lidt kogende vand. Ovnen må være godt varm.


karakterer:
Opskriften er vist 13764 gange,
og udskrevet 220 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2011-12-06 10:09:23
hvor varm skal den oven værer?

Pia Grove  -  0000-00-00 00:00:00
jeg bliver nødt til at sige at det hedder postej og at det er en fars og ikke en dej. Det forvirrer. Nu prøver jeg opskriften som jeg valgte fra i første omgang pga posteg og så skal jeg nok rose eller rise. venlig hilsen