Morgenboller
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Indsendt : Red : |
|
|
Rør gæren ud i lunken mælk. Tilsæt resten af ingredienserne, hvedemelet dog lidt efter lidt.
Ælt dejen og form den til 16 boller. Hvis du ønsker "brydebrød", kan brødene stilles tæt i f.eks. en bradepande beklædt med bagepapir. Lad bollerne hæve, dækket med viskestykke, natten over i køleskab. Inden bagning, lad dejen hæve ved stuetemperatur i ca. 1 time. Bag dem midt i ovnen ved 200 grader C i ca. 30 min. Tips: Kan fryses |
|
Opskriften er vist 29298 gange,
og udskrevet 440 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.9 (8 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne