Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Champignon fyldt rødspættefiletter

Champignon fyldt rødspættefiletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Hovedretter med fisk

Hovedingrediens : FladFisk - Rødspættefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Champignon fyldt rødspættefiletter, billede 4 Champignon fyldt rødspættefiletter, billede 1 Champignon fyldt rødspættefiletter, billede 2 Champignon fyldt rødspættefiletter, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
8 Rødspættefilet 1 rødspættefilet vejer ca. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
250 gram Champignoner 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 spsk. Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1 Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
2 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
100 gram Rejer uden skal, kogte
1 bdt. Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
   
  Champignonsauce:
1 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Drys fileterne med salt og lad dem ligge køligt.

Hak de rensede champignons, svits dem i 1 spsk. smør og tilsæt salt, peber og citronsaft efter smag. Læg en lille skefuld champignons på halvdelen af fiskefileterne, læg de andre over og fæst dem sammen med tandstikker. Sæt resten af champignonerne til side.

Vend de fyldte fiskefileter i mel, blandet med salt og peber, og steg dem brune i smør.

Champignonsauce:
I en lille gryde, drys mel over de resterende champignonerer, tilsæt fløde og evt. lidt bouillon og kog saucen igennem. Smag til med salt og peber.

Anret fiskefileterne på et varmt fad, garneret med citronskiver og pillede rejer, små kogte kartofler og dild kviste.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (3 stemmer)

Opskriften er vist 21814 gange,
og udskrevet 447 gange.


Energi:
KJ total 11340 (2700 kcal)
KJ pr. Pers. 2835 (675 kcal)
Vægt ialt 1737 gram
Vægt pr. Pers. 434 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 652 KJ (155 kcal)
Protein 10.4 gram
Fedt 12.0 gram
Kulhydrat 2.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu