Pandebøf med tomatsovs

Pandebøf med tomatsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Pandebøf med tomatsovs, billede 4 Pandebøf med tomatsovs, billede 1 Pandebøf med tomatsovs, billede 2 Pandebøf med tomatsovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Bøf:
500 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Oregano, tørret
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
   
   
1 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
2 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
Opskrift:
Ingredienserne til bøffen æltes sammen i en skål.

Formes til en stor bøf 15 cm i diameter som lægges på en pande med lidt fedt på.
Bøffen steges i 10 min. på den ene side og vendes.

Her efter lægges tomater i skiver ud på kødet. Hæld nu de flåede tomater ud over, sidst lægges der revet ost ovenpå. Det skal så stå i 10 min. mere. Der kan evt. hældes lidt vand ved, for at lave lidt ekstra sovs.

Dette serveres med kogte ris, og evt. salat.


karakterer:
Opskriften er vist 19860 gange,
og udskrevet 259 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 5729 (1364 kcal)
KJ pr. Pers. 1432 (341 kcal)
Vægt ialt 1350 gram
Vægt pr. Pers. 337 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 424 KJ (101 kcal)
Protein 10.0 gram
Fedt 5.6 gram
Kulhydrat 3.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu