Pandebøf med tomatsovs

Pandebøf med tomatsovs, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red:

Pandebøf med tomatsovs, billede 4 Pandebøf med tomatsovs, billede 1 Pandebøf med tomatsovs, billede 2 Pandebøf med tomatsovs, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
 Bøf:
500 g.hakket oksekød
 Salt
 Peber
1 tsk.Oregano, tørret
1 løg
 
 
1 ds.hakkede tomater
100 g.revet ost
2 tomater
 
 
Opskrift:
Ingredienserne til bøffen æltes sammen i en skål.

Formes til en stor bøf 15 cm i diameter som lægges på en pande med lidt fedt på.
Bøffen steges i 10 min. på den ene side og vendes.

Her efter lægges tomater i skiver ud på kødet. Hæld nu de flåede tomater ud over, sidst lægges der revet ost ovenpå. Det skal så stå i 10 min. mere. Der kan evt. hældes lidt vand ved, for at lave lidt ekstra sovs.

Dette serveres med kogte ris, og evt. salat.


karakterer:
Opskriften er vist 18085 gange,
og udskrevet 244 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu