Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nakkefilet med gemyse

Nakkefilet med gemyse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
6 1/2 kg.nakkefilet
100 g.bacon (1 cm tyk skive)
30 g.smør/marg./olie
2 gulerødder
2 løg (store)
2 dl.vand
2 dl.rødvin (kan udelades)
2 dl.fløde/creme fraiche
 
 Krydderier:
2 kvistetimian
1 bundtpersille
1 laurbærblad
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
8 gulerødder (mellemstore)
250 g.grønærter
250 g.champignon, bønner el. andet


Opskrift:

Kødet spækkes med bacon, der er skåret i strimler, og nogle kviste persille. Stegen brunes godt. Gulerødder og løg snittes fint, tilsættes og svitses med et øjeblik.

Der krydres med salt og peber. Vand og evt. rødvin, resten af persillen, laurbærblad og timian tilsættes. Stegen simrer i urteblandingen i 1 1/2-1 3/4 time.

Når kødet er færdigstegt, sies stegeskyen og urterne pureres gennem en sigte ned i skyen, (det giver en dejlig kraftig sauce). Der smages til med salt og peber, og en anelse sukker samt fløde/creme fraiche. Saucen jævnes evt. Stegen skæres i skiver og serveres sammen med grøntsagerne og champignonerne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.7    (3 stemmer)

Opskriften er vist 18409 gange,
og udskrevet 512 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

kathehansen  -  0000-00-00 00:00:00
denn opskrift kan varmt anbefales