Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kvarkboller

Kvarkboller, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse boller

Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Kvark

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 dl.mælk
50 g.smør/margarine
50 g.gær
200 g.kvark
1 spsk.sukker
1 tsk.salt
2 æg
500 g.hvedemel
 
1 sammenpisket æg til pensling
 


Opskrift:

Gær og håndvarm mælk røres sammen med salt, sukker og den halvsmeltede margarine. Kvark, æg og mel tilsættes. Dejen æltes, til den er blank og smidig.

Stilles lunt til hævning ca. 30 min. Æltes igennem og formes til boller.

Efterhæves ca. 15 min. på smurt plade eller bagepapir. Pensles og bages i forvarmet ovn ca. 25 min. ved 200°. - Dejen kan også formes som et brød, der efterhæves og bages ca. 40 min. ved 200°.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (11 stemmer)

Opskriften er vist 30939 gange,
og udskrevet 1067 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Ann  -  2018-03-03 14:25:01
Jeg fik lyst til kvarkboller.... Men jeg havde ikke noget kvark. Så jeg kom A38 i, som var tilsat lidt citronsaft, idet kvark er mere syrligt end A38. Derudover kom jer chokoladestykker og Shia-frø i... de smager skønt :-)


Camilla  -  2014-03-09 16:37:54
Kan de fryses??


Ø  -  2010-09-29 20:30:35
Rigtig lækre. Gav dem en smule kardemomme og lod dem hæve natten over på køl


rikke  -  2008-11-11 18:42:19
super dejlige luftige boller! lette og hurtige at lave


Maribo  -  0000-00-00 00:00:00
18 - 20 stk.


Maribo  -  0000-00-00 00:00:00
Lette og luftige, dejlig smag


  -  0000-00-00 00:00:00
Hvormange boller