Kommentarer
Anne Mette - 2020-02-27 15:01:30 Smager skønt. Jeg brugte 15 g gær. Hævede i 6 timer ved ca. 17* Efterhævede 2,5 timer ved stuetemperatur. De blev store og luftige.
Birte - 2019-11-12 14:39:50 Rigtig dejlige boller - lette og luftige. Og de er bestemt fryseegnede.
- 2019-06-16 16:08:54 Er de fryseegnede?
Ann - 2018-03-03 14:25:01 Jeg fik lyst til kvarkboller.... Men jeg havde ikke noget kvark. Så jeg kom A38 i, som var tilsat lidt citronsaft, idet kvark er mere syrligt end A38. Derudover kom jer chokoladestykker og Shia-frø i... de smager skønt :-)
Camilla - 2014-03-09 16:37:54 Kan de fryses??
Ø - 2010-09-29 20:30:35 Rigtig lækre. Gav dem en smule kardemomme og lod dem hæve natten over på køl
rikke - 2008-11-11 18:42:19 super dejlige luftige boller! lette og hurtige at lave
Maribo - 0000-00-00 00:00:00 18 - 20 stk.
Maribo - 0000-00-00 00:00:00 Lette og luftige, dejlig smag
- 0000-00-00 00:00:00 Hvormange boller
|