Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Rødgrød med fløde

Rødgrød med fløde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

Grød og VællingRet : Grød og Vælling - Frugtgrød

Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :


Rødgrød med fløde, billede 4 Rødgrød med fløde, billede 1 Rødgrød med fløde, billede 2 Rødgrød med fløde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 g.rabarberstilke
4 dl.vand
250 g.ribs
200 g.solbær
 
250 g.jordbær
350 g.hindbær
150 g.sukker (reguleres efter smag)
 samt frugtgrødsjævner
 
 
Opskrift:
Skær rabarberstilkene i små stykker og kom dem i gryden med vand, ribs og halvdelen af solbærrene. Lad det småkoge i 6 minutter. Si det.

Hæld saften tilbage i gryden. Kom de øvrige bær i og giv et opkog, mens der røres om i gryden. Rør jævningen i den varme grød, og hæld den op i serveringsskålen.

Drys med lidt sukker, så vil der ikke dannes skind på grøden.

Serveres kold med fløde til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.2    (45 stemmer)

Opskriften er vist 75214 gange,
og udskrevet 1470 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

ditte  -  2010-02-20 16:22:30
det er det beste rød grød med fløde jeg har smarkt nonsine k.h.ditte kærgaard ravn

Vivi  -  2009-12-27 14:07:18
Til Anne. Du kan jævne med kartoffelmel.

Anne  -  0000-00-00 00:00:00
hvad gør man når den ikke vil stivne.. jeg har brugt solbær, hindbær og stikkelsbær.... 1,5 l. saft til 1 pose jævner.. og det er afkølet ligesom tyk suppe..

Mikkel  -  0000-00-00 00:00:00
Det er en imba opskrift, jeg bruger den på min resturant på Manhatten.

Rikke  -  0000-00-00 00:00:00
Det tror jeg gerne, men der er dem der ikke ved hvordan man laver rødgrød - så kan den her opskrift være en hjælp.

Torben  -  0000-00-00 00:00:00
Der er sikkert lige så mange variationer som der er famillier. I vores bruges kun ribs, hindbær og solbær (ca. 2:2:1) og der tilsættes mandelsplitter.