Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Portugisiske løg

Portugisiske løg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Portugal

PortugalIndsendt :





Ingredienser:
4 storemilde løg, evt. salatløg
10 friske salvieblade
3 spsk.smør
350 g.hakket lammekød
 salt
 hvid peber
 den revne skal og saften af ½ citron
½ kop rødvin
1 tsk.bouillonpulver
1 dl.creme fraiche 38%
2 spsk.reven parmesanost
¼ bouillon
 


Opskrift:

Løgene pilles og overhældes med kogende vand. Lad dem stå i vandet i ca 10 minutter.
Salviebladene skylles og hakkes groft. Udhul forsigtigt løgene med en kniv og en spids teske og hak indmaden fint. Smelt 2 spsk. smør på en stegepande og lad det hakkede løg snurre gennemsigtigt. Kom det hakkede kød ved, drys med salt og peber og brun det hele under omrøring. Tilsæt salvieblade, citronskal, citronsaft og rødvin, rør godt rundt, smag til med bouillonpulver og lad det hele koge svagt i 10 minutter. Bland creme fraichen i og fyld farsen i de godt afdryppede, udhulede løg.

Stil løgene i et rundt, ovnfast fad, hæld bouillonen ved og lad løgene småkoge for middel varme og under låg i 45 minutter. Drys de fyldte løg med den revne ost, fordel resten af smørret over dem i små flager og lad løgene gratinere 5 minutter i en 250 grader varm ovn eller under grillen.

Hertil passer bondebrød eller landbrød.

Tips:

Til denne ret skal anvendes hakket kød i ordets bogstaveligste forstand. Det vil sige ikke noget med at lade lammekødet gå igennem kødmaskinen. Kødet skal først skæres småt ud og derefter bearbejdes med en stor, skarp kniv. Man skal kunne mærke de små kødstykker i farsen.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 8220 gange,
og udskrevet 156 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu