Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Tyrkiske hakkebøffer

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Lammekød

Lammefars - Hakket lammekødOprindelsesland : Tyrkiet - Tyrkisk - Tyrkiske

Indsendt :


Tyrkiske hakkebøffer, billede 4 Tyrkiske hakkebøffer, billede 1 Tyrkiske hakkebøffer, billede 2 Tyrkiske hakkebøffer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 spsk.rasp
2 spsk.vand
 
2 løg
2 fedhvidløg
600 g.lammekød, hakket
1 æg
1 tsk.sennep
½ tsk.paprika, edelsuss
½ tsk.timian, tørret
1 knsp.basilikum. tørret
 salt
 peber
150 g.fetaost
 
 Til stegning:
4 spsk.olie
 


Opskrift:

Udblød raspen i varmt vand.

Pil løg og hvidløg og hak begge dele fint

Bland det hakkede kød grundigt med løg, hvidløg, æg, sennep, krydderier og det udblødte rasp og smag til med rigeligt salt og peber.

Del farsen i 4 portioner, som formes til kugler, der trykkes flade. Herover fordeles fetaosten, farsen foldes sammen om osten og formes til aflange hakkebøffer.

Olien varmes på en stegepande, og bøfferne steges for middel varme i ca 15 minutter i alt.

Vendes hyppigt under stegningen.

Hertil passer tomatsalat og groft bondebrød.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (13 stemmer)

Opskriften er vist 15040 gange,
og udskrevet 292 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer til

Tyrkiske hakkebøffer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu