Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter














Tyrkiske hakkebøffer

Tyrkiske hakkebøffer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Lammefars - Hakket lammekød

Oprindelsesland : Tyrkiet - Tyrkisk - Tyrkiske

Tyrkiet - Tyrkisk - TyrkiskeIndsendt :


Tyrkiske hakkebøffer, billede 4 Tyrkiske hakkebøffer, billede 1 Tyrkiske hakkebøffer, billede 2 Tyrkiske hakkebøffer, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 spsk.rasp
2 spsk.vand
 
2 løg
2 fedhvidløg
600 g.lammekød, hakket
1 æg
1 tsk.sennep
½ tsk.paprika, edelsuss
½ tsk.timian, tørret
1 knsp.basilikum. tørret
 salt
 peber
150 g.fetaost
 
 Til stegning:
4 spsk.olie
 


Opskrift:

Udblød raspen i varmt vand.

Pil løg og hvidløg og hak begge dele fint

Bland det hakkede kød grundigt med løg, hvidløg, æg, sennep, krydderier og det udblødte rasp og smag til med rigeligt salt og peber.

Del farsen i 4 portioner, som formes til kugler, der trykkes flade. Herover fordeles fetaosten, farsen foldes sammen om osten og formes til aflange hakkebøffer.

Olien varmes på en stegepande, og bøfferne steges for middel varme i ca 15 minutter i alt.

Vendes hyppigt under stegningen.

Hertil passer tomatsalat og groft bondebrød.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (13 stemmer)

Opskriften er vist 21221 gange,
og udskrevet 311 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu