Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lavash brød

Lavash brød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller og kiksRet : Brød boller og kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
15 g.gær
1 tsk.sukker
680 g.Hvedemel
1 tsk.salt
 
 


Opskrift:

Rør gær, sukker og 3 dl lunkent vand og lad det stå i 10 minutter tid, til det skummer. Bland mel og salt i en stor skål. Ælt gradvis gæreblandingen i melet, til du har en stiv dej. Ælt den på et melet bord i ca. 10 minutter, til dejen er galt og elastisk. Vask skålen og læg dejen i den, dæk med et fugtigt klæde og lade den hæve lunt i 2-3 timer, til dobbelt størrelse. Slå dejen ned og ælt igen et par minutter, på et melet bord. Læg igen dejen tilbage i skålen og lad den efterhæve en halv time. Beklæd bunden af din ovn med aluminiumsfolie og tænd på 200 grader (hvis du har en bagesten, så læg den underst). Ryd god plads på bordet og drys mel over. Del dejen i 12 til 15 kugler, på størrelse med æbler. Rul hver kugle ud til en tynd plade på 20-25 cm i diameter. Sørg for at bordpladen er tilstrækkeligt melet til, at dejen ikke hænger i. Kom hver dejplade på folien i ovnen i ca. 3 minutter. Tag brøden ud efterhånden, og dæk dem med et rent klæde, så de ikke tørrer ud og bliver sprøde.

Tips:

Opbevares bedst viklet ind i et klæde, og pakket i en plastikpose. Eller fryses.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.6    (11 stemmer)

Opskriften er vist 13796 gange,
og udskrevet 193 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu