Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Farserede auberginer med lammekød

Farserede auberginer med lammekød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
2 storeauberginer
 saften af 1 citron
4 løg
2 fedhvidløg
2 spsk.olivenolie
500 g.hakket lammekød
1 spsk.koncentreret tomatpure
½ tsk.stødt kanel
1 knsp.stødt nellike
 salt
 peber
1 kg.tomater
1 dl.bouillon
 


Opskrift:

Auberginerne vaskes og halveres på langs. Den lange stilk fjernes, og skærfladerne pensles med citronsaft. Løg og hvidløg pilles og hakkes fint.

Lad olien blive varm på en stegepande og lad halvdelen af løgene og hvidløgene gyldne heri. Kom det hakkede kød på panden og steg det, til det bliver grynet. Tag panden af varmen, rør tomatpure og krydderier i det hakkede kød og smag til med salt og peber.

Udhul forsigtigt de halve auberginer med en spids ske og fyld dem med kødmassen.

Tomaterne skoldes, flås og skæres i små stykker. Auberginekødet, som er taget ud af skallerne, hakkes fint og blandes med tomaterne og resten af løg og hvidløg. Rør bouillonen i og smag til med salt og peber. Denne tomatblanding hældes i et stort ovnfast fad eller bradepande. De farserede auberginer stilles side om side oven på tomatblandingen, og fadet sættes i en 200-225 grader varm ovn på midterste ribbe i ca 40 minutter.

Hertil passer godt bondebrød







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (4 stemmer)

Opskriften er vist 10816 gange,
og udskrevet 451 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu