Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Nakkefilet, ovnstegt

Nakkefilet, ovnstegt, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Ovnsteg - Ovnstege

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Nakkefilet, ovnstegt, billede 4 Nakkefilet, ovnstegt, billede 1 Nakkefilet, ovnstegt, billede 2 Nakkefilet, ovnstegt, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1000 gram Nakkefilet. helt afpudset
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   


Opskrift:

Krydr med salt og peber. Læg nakkefileten i en lille bradepande.

Sæt fadet med kødet midt i en kold ovn. Tænd ovnen på 180 grader C. alm. ovn, og lad nakkefileten stå i 1 1/2 -2 timer, til den er gennemstegt. Bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 75 grader, så er nakkefileten færdig.

Dæk nakkefileten med stanniol, og lad kødet hvile i ca. 20 minutter.

Serveres med kartofler, ris, pasta, div. saucer og grøntsager.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (61 stemmer)

Opskriften er vist 309005 gange,
og udskrevet 2860 gange.


Energi:
KJ total 7580 (1804 kcal)
KJ pr. Pers. 1895 (451 kcal)
Vægt ialt 1000 gram
Vægt pr. Pers. 250 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 758 KJ (180 kcal)
Protein 18.0 gram
Fedt 12.2 gram
Kulhydrat 0.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp



Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Eugen  -  2019-03-19 09:51:48
Som ovenfor,men brug samme antal salt i bradepanden som kødet vejer, ovnen varmes op til 180 grader og læg kødet ind i ovnen og glem den i den tid den skal have Den bliver krusten i overfladen og saften er stadig er stadig til stede


Hanus  -  2018-06-26 08:59:59
Lad den hvile i saften i en halv eller deromkring. Det er ikke så farligt hvis temperaturen falder lidt. Den trækker lidt af saften ind igen. Det er guf.


Britt  -  2016-01-12 16:59:15
Der skal et par centimeter vand ved. Bruges også til sovs.


Anne Sofie  -  2013-09-01 14:29:13
Hvis man skal pakke kødet ind i stanniol mens det hviler skal man tage det ud af ovnen før der er helt færdigt da det tilbereder videre - men det færdige resultat bliver også tilsvarende mere saftigt.


Martin  -  2013-03-08 15:41:34
Der står man skal dække den med stanniol og lade den hvile det må man aldrig gøre, da kødet på den måde steger videre.


Pia R.  -  2012-12-09 16:51:39
Den blev supe og lækker.. Mange tak for opskriften


Anna Lise  -  2011-07-17 17:02:40
Jeg kommer den i en stegepose, og efter 1 time kommer jeg vand ved. Det har aldrig misset.


eva  -  2010-12-29 20:26:28
Skal der være vand i bradepanden når den kommer i ovnen?


Camilla  -  0000-00-00 00:00:00
Den blev super god lige tilpas stegt. Kan anbefales yil hverdag og fest.