Nakkefilet i ovn
Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Krydr med salt og peber.
Læg nakkefileten i en lille bradepande.
Sæt fadet med kødet midt i en kold ovn. Tænd ovnen på 180 grader C. alm. ovn, og lad nakkefileten stå i 1 1/2 -2 timer, til den er gennemstegt. Bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 75 grader, så er nakkefileten færdig. Dæk nakkefileten med stanniol, og lad kødet hvile i ca. 20 minutter. Serveres med kartofler, ris, pasta, div. saucer og grøntsager. |
|
Opskriften er vist 418858 gange,
og udskrevet 3593 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (72 stemmer) |
|
Kommentarer Eugen - 2019-03-19 09:51:48 Som ovenfor,men brug samme antal salt i bradepanden som kødet vejer, ovnen varmes op til 180 grader og læg kødet ind i ovnen og glem den i den tid den skal have Den bliver krusten i overfladen og saften er stadig er stadig til stede Hanus - 2018-06-26 08:59:59 Lad den hvile i saften i en halv eller deromkring. Det er ikke så farligt hvis temperaturen falder lidt. Den trækker lidt af saften ind igen. Det er guf. Britt - 2016-01-12 16:59:15 Der skal et par centimeter vand ved. Bruges også til sovs. Anne Sofie - 2013-09-01 14:29:13 Hvis man skal pakke kødet ind i stanniol mens det hviler skal man tage det ud af ovnen før der er helt færdigt da det tilbereder videre - men det færdige resultat bliver også tilsvarende mere saftigt. Martin - 2013-03-08 15:41:34 Der står man skal dække den med stanniol og lade den hvile det må man aldrig gøre, da kødet på den måde steger videre. Pia R. - 2012-12-09 16:51:39 Den blev supe og lækker.. Mange tak for opskriften Anna Lise - 2011-07-17 17:02:40 Jeg kommer den i en stegepose, og efter 1 time kommer jeg vand ved. Det har aldrig misset. eva - 2010-12-29 20:26:28 Skal der være vand i bradepanden når den kommer i ovnen? Camilla - 2005-01-01 01:01:01 Den blev super god lige tilpas stegt. Kan anbefales yil hverdag og fest. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne