Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Nakkefilet, gryde

Nakkefilet, gryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 8 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Svinekød - Nakkefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Nakkefilet, gryde, billede 4 Nakkefilet, gryde, billede 1 Nakkefilet, gryde, billede 2 Nakkefilet, gryde, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
2000 gram Nakkefilet. helt afpudset
10 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   


Opskrift:

Dup nakkefileten tør med køkkenrulle.

Lad fedtstoffet blive gyldent i en gryde ved god varme. Brun hurtigt nakkefileten på alle sider, 4-5 minutter i alt. Krydr med salt og peber, og tilsæt vand. Skru ned til svag varme, og lad fileten stege under låg i ca. 45 minutter.

Vend - og steg endnu ca. 45 minutter. Samlet stegetid efter bruning er ca. 1 1/2 time, kødet skal være gennemstegt. Bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 75 grader, så er nakkefileten færdig.

Dæk nakkefileten med stanniol, og lad kødet hvile i ca. 20 minutter.

Serveres med kartofler, brun sauce og div. grøntsager.

Tips:

Tilsæt ekstra vand undervejs, gryden må ikke koge tør.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (17 stemmer)

Opskriften er vist 106673 gange,
og udskrevet 1417 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

jvittendorf  -  0000-00-00 00:00:00
jeg har prøvet at flække den foroven og fyldt den med persille, lavet nogle huller hist og pist og kommet hvidløg i hullerne det var godt