udbenet lammekød, bov eller kølle600 g. udbenet lammekød, bov eller kølle
salt salt
peber peber
reven muskatnød reven muskatnød
1
tsk.
tørret sar1 tsk. tørret sar
3
spsk.
olivenolie3 spsk. olivenolie
100
g.
røget flæsk100 g. røget flæsk
6
små
løg6 små løg
2
courgetter2 courgetter
karry efter smag karry efter smag
Opskrift:
Skær lammekødet i ca. 3 cm. store terninger.
Rør olien sammen med salt, peber, reven muskatnød og sar i en skål.
Læg kødstykkerne heri, vend dem til de er helt dækket med marinade, og lad dem marinere tildækket i 2 timer.
Skær flæsket i små skiver.
Pil løgene og halver dem på langs.
Courgetterne skylles, tørres og skæres i knap 1 cm. tykke skiver.
Alle ingredienser sættes skiftevis på 4 grillspid og steges ca. 10 minutter på en oliepenslet grillpande eller under det elektriske grillelement i ovnen.
Vendes flere gange under stegningen.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 6057 gange, og udskrevet 89 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider