Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Lyngryde

Lyngryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.hakket oksekød
1 spsk.olie
2 løg i tern
2 fedhakket hvidløg
2 porre i skiver
2 æbler skrællede og i tern
1 tsk.carry
1 tsk.chilipulver
1 ds.flået tomat
1 pk.saltnødder
 salt
 peber
200 g.bacon i tern
 meljævning
 


Opskrift:

Kødet brunes godt i olien, tilsæt carry og hvidløg samt løgene og lad det svitse et par minutter. Kom nu porre, æbler og chilipulver i gryden og lad det simre lidt tid. Tilsæt tomater og væden plus nødder. Lad retten småkoge 5 minutter. Smag retten til med salt og peber. Baconen steges på en tør pande og drysses på retten inden servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (20 stemmer)

Opskriften er vist 29347 gange,
og udskrevet 898 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

J. Jensen  -  2014-03-04 13:16:12
kan anbefale at der sammen med de øvrige grøntsager også tilsættes hakket peberfrugt og hakket gulerødder. ved servering kan der evt. drysses lidt ost på toppen.


Bent Sørensen  -  2014-02-06 10:11:51
Let og hurtig ret at lave og smager rigtig godt velekom


Mariane  -  2010-03-31 13:41:38
Smager rigtig godt!