letsprængt lamme- eller bedekød (hals eller bov) 800 g. letsprængt lamme- eller bedekød (hals eller bov)
salt salt
peber peber
1
finthakket løg1 finthakket løg
½
bdt.
Fintklippet dild ½ bdt. Fintklippet dild
½
bdt.
Fintklippet persille ½ bdt. Fintklippet persille
2
spsk.
citronsaft 2 spsk. citronsaft
4
spsk.
cognac eller vodka4 spsk. cognac eller vodka
Opskrift:
Lammekødet skæres i 3-4 cm store terninger drysses med salt og peber og lægges i en dyb skål, løg, dild og persille drysses over citronsaft og cognac eller vodka hældes over.
Alt blandes godt og trækker tildækket og køligt i mindst 5 timer.
Kødstykkerne sættes på spid og steges under stadig omdrejning over glødende trækul eller i elektrisk grill.
Serveres med grillstegte grøntsager, rå løgringe og hakkede friske krydderurter efter valg.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 1.9
(68 stemmer)
Opskriften er vist 23340 gange, og udskrevet 231 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider